Praktisch

KOM OP TIJD

Patiënten worden één per één ontvangen. In de tijd tussen 2 patiënten wordt de ruimte gereinigd en worden attributen klaar gezet. Zo zorgen we steeds voor een optimale benutting van tijd tijdens uw aanwezigheid.

Wij vragen dan ook op tijd te komen of zeker even te verwittigen bij laatkomen. Verloren tijd wordt tijdens de sessie zo goed als mogelijk gecompenseerd, maar niet gerecupereerd.

ANNULATIE

Wij hebben alle begrip voor drukke agenda’s. Doch vragen wij u vriendelijk uw afspraak, indien nodig, minstens 24u op voorhand te annuleren.

Bij laattijdig annuleren of wanneer de patiënt niet komt opdagen, wordt de sessie als voltooid aanschouwd.

BEHOEFTE

Gelieve uw hond nog even uit te laten alvorens de ruimte te betreden. Dit kan bijvoorbeeld in de Polderstraat. (Gelieve uitwerpselen op te ruimen en in ONZE vuilbak te deponeren.) Wanneer uitwerpselen in de onderwaterloopband terecht komen wordt de sessie onmiddellijk stopgezet.

Voor het leeglaten, kuisen, ontsmetten en opvullen wordt een forfaitair bedrag aangerekend van €75,-.

VOEDING

Geef uw hond de laatste 4u voor de training geen voeding. Onverteerd voedsel kan misselijkheid, braken of verzuring teweegbrengen, wat een negatieve invloed heeft op het verloop van de sessie.

POSITIVE VIBES

Belangrijk voor het succes van een sessie is een positieve ingesteldheid. Probeer niet gefrustreerd te geraken als een oefening niet meteen lukt of als een sessie minder goed gaat dan een vorige. Een leerproces is nooit rechtlijnig, maar met ups en downs.

MEEBRENGEN

Wat breng je mee?
– favoriete speeltje
– favoriete koekjes
– handdoek
– bij revalidatie: goedkeuring dierenarts
document kan je hieronder downloaden